Els Pastorets, festa comunitària a Perafita

 

 


Segur que una obra com aquesta tan oberta a la participació de gent de totes les edats i condicions, podrà aixecar una mica la moral i l'esperança de tot el poble cap a un destí col·lectiu de més col·laboració i amistat.

Amb aquestes paraules tancàvem l'escrit "Tornen Els Pastorets" amb el que donàvem notícia a la gent de Perafita de que s'iniciava la preparació d'aquesta representació per a les pròximes festes nadalenques. Ara tot està en bona marxa i ja falta ben poc per poder veure'n exposat el cartell de convocatòria. Per nosaltres ja no és cap teoria que els Pastorets ens ajuden a fer comunitat, a trobar-nos o retrobar-nos la gent diversa que participem de la vida del poble.

Molts estem ja en plena festa a través dels assajos i preparacions de tota mena, en gaudim fa dies i ho vivim ja amb satisfacció. No es tracta ja de bones paraules sobre amistat, convivència, creativitat, festa, participació... Res, res, ja no ens cal parlar-ne gaire més, ja ho estem vivint cada dia i fruint de la joia profunda que dóna la creació conjunta i gratuïta d'alguna cosa, ni que sigui d'uns Pastorets que podrien semblar intranscendents.

Us convidem a tots a participar-ne de la manera que us plagui o us vagi bé. El nostre poble no vol cap mena de frontera i tothom hi serà benvingut. Us convidem a participar a les dues funcions que tenim previstes pels dies 23 i 30 a les 7 de la tarda al Pavelló d'esports. Hi trobareu fàcilment des de l'entrada al poble pel cantó nord, trencant des de la petita rotonda de la carretera i girant cap al cantó oriental.

Comentaris

Ramon Gabarrós ha dit…
Hem fet la primera sessió i realment ha sigut una gran festa comunitària. Un públic de més de dues-centes persones i tota la colla d'actors de totes les edats i altres col.laborants. És va riure molt i sembla unànime l'expressió entusiasmada d'haver passat una magnífica vetllada. Ja no desitjo bones festes, afirmo que ja estem en plena festa feliç compartint felicitat. I l'hem construïda entre tots.
Teresa Ribera ha dit…
Tot un èxit! Una meravellosa sorpresa!Ja ens ho esperàvem que ens agradarien i que tot aniria bé.
La conjunció de sensibilitats és va fer palesa a l'escenari. En un joc dramàtic que ens agombolava de les bambolines actor el pavelló. Tot un regal de professionalitat. L'adaptació del text acertar en el tempo i la música en directa ens portava d'escena a escena suaument. Els decorats en el punt just per situar-nos.
Un plaer de Pastorets (i dimoniets).
I tornarem!