Podem anunciar la sortida imminent de la U.C.I.

 


La que podia semblar una crisi greu del blog, que fins i tot podia arribar a un desenllaç definitiu, en pocs dies ha quedat reduïda a res. Sembla que pot ser una crisi de creixement i si és així no seria gens estrany que es recuperi amb nova vitalitat i nou impuls: està per veure i tot és possible. Si us poseu a l'aguait podreu comprovar què hi va passant...

No hi ha millor medicina que la companyia i l'amistat: han arribat les veus solidàries d'alguns amics que es neguen a acceptar que el blog es congeli, i aquest fet ha sigut cura de sant.

No cal dir que continuem desitjant molt que neixin noves complicitats, noves participacions, nous comentaris d'altres lectors i que pugui arribar a ser un espai participat per una bona colla de gent. Però mentrestant tenim la decisió ferma de continuar fent camí encara que sigui de forma menys compartida.

Queda vacunat el blog davant possibles crisis posteriors? Esperem que sí, podeu treure-us la mascareta.

Comentaris

Teresa Ribera ha dit…
Me n'alegro de veritat, Ramon. Aquest mar tan gran i pregon de la xarxa no ens deixa veure qui ens veu ni qui ens escolta. No és estrany entrar en dubte i crisi tot tenint la sensació de ser una veu que clama en el desert. Aquest mar inquiet arriba més enllà del què ens pensem. Som veu, i estem fets de paraules. Que ressonin a pleret i que la mar amiga les porti. Llarga vida!