El blog entra a la U.C.I.

 

Potser alguns visitants d'aquest blog haureu observat que darrerament quasi no hi ha entrades noves, i potser us haureu preguntat sobre aquesta circumstància. Us ho responc amb poques paraules:

Sí, el blog ha passat per un refredat considerable amb tendència a una congelació temporal o a un desenllaç definitiu.

La qüestió és que veiem que la idea mateixa del blog des de la seva creació ha fracassat. Preteníem obrir diàleg amb qui lliurement hi volgués participar i això s'ha donat tan poques vegades que es pot dir que quasi no s'ha donat. És molt clar que, qui més qui menys, té afecció a la lectura, fins i tot potser de textos durs i seriosos, però sembla que rarament s'està disposat a aportar pensament propi, a posar-se nuament a la palestra i atrevir-se a dir el que es pensa.

Per això entenc que no té sentit dedicar més temps a aquest petit projecte que no ha tingut una resposta com esperàvem.

No anul·laré res per ara i deixaré obert a que algú encara s'animi a participar-hi; en aquest cas em posaria novament en marxa. Ara per ara el deixo congelat sine die. Si algú el vol reactivar ho té, doncs, a les seves mans, que hi participi i llestos. Això sí, em sembla que si es donés aquest cas faria que només aquests participants actius hi poguessin tenir entrada.

Comentaris