El naixement d'una nova cultura

 


Ara a la nostra societat i a nivell mundial, la llibertat no és l'eix del discurs i realment tot l'ordre institucional i tota la realitat social està en contra de que ho sigui; fins i tot es més revolucionaris són integristes i segueixen camins de prohibició, de control i d'imposició.

Per caminar cap a una nova cultura i cap a una diferent realitat social i còsmica s'ha de començar per posar al davant de tot la llibertat de pensar, d'imaginar i crear nous universos. Cal liquidar tots els paradigmes de poder en qualsevol circumstància de la vida social i personal, des d'una concepció radioactiva de la nostra realitat, atrevint-nos a pensar i a viure per compte propi.

Sí, el nucli i l'eix d'aquest plantejament d'una nova cultura és el subjecte lliure, amb aquesta perspectiva radioactiva que permet pensar en un esclat indefinit de noves creacions i aventures. Des d'aquell pensament del mag Zaratustra que cap al segle VI a.C. expressava admirat la seva visió sobre els humans: OH HOME!, ETS UN ARTEFACTE DE NATURALESA ATREVIDÍSSIMA.

No és que ens faltin recursos per a donar un tomb radical a la nostra realitat personal i social, lo que ens falta és atreviment per entendre'ns i viure'ns en aquesta perspectiva. 

 



Comentaris