L'estat de la qüestió, davant del període electoral

 


Veient venir temps encara més confusos políticament amb el període electoral que ja tenim a les portes, a mi se m'imposava trobar la manera de resumir una perspectiva clara d'on som a nivell de polítics en aquests moments i cap on sembla que ens adrecen si no apareix novetat i alguna postura radical que vagin a l'arrel de totes aquestes qüestions.

He llegit fa un moment un escrit que va publicar ahir en Julià de Jòdar a VilaWeb amb el títol "Jocs de l’atzar i virtuts de la necessitat" que al meu entendre respon i molt a aquestes inquietuds d'estar situat davant el panorama que tenim al davant.

Com és habitual l'article va precedit d'una frase de dintre del text que ve a resumir el seu contingut general. Aquesta frase, de la que em permeto subratllar el tros final, diu així: 

"Els uns diran que primer cal gestionar bé per poder arribar a la independència; les altres replicaran que cal treure el millor d’Espanya, però que abans caldrà resoldre el conflicte polític; en el fons, tot ho fien a la graciosa voluntat negociadora de l’estat, perquè cap d’ells no es proposa de restituir el poder que pertoca a la gent".

Si voleu llegir tot aquest text d'en Julià de Jòdar us ho poso encara més fàcil: cliqueu AQUÍ

Comentaris